i hate billie right now



ah nu är jag 18.. och jag känner att det är ganska ball ändå. nu kan jag göra så mycket mer lagligt haha. sedan har jag köpt lite födelsedags kläder till mig själv. sedan har jag fått longboard utav pappa. och fan va snygg och bra den är! även om jag trillade igår. fått målar grejer av mamma och en drinkbok utav mikaela. tack tack tack tack :D



här är min skada, och det gör SÅÅÅ mycket ondare än vad det ser ut! jag har döpt han till billie

then look back at him



det här är lite ovant för mig, det står att jag är 18 över allt på alla hemsidor. och alla sägergrattis och jag är medveten om att jag är 18. men känner ingen skillnad.. verkligen ingenting. som jag aldrig gjort när jag fyllt år.. ganska besviken är jag. man kan väl ändå få känna att man mognat ett år eller något. så det känns lite sådär.. poff. men inget poff här inte. kul att jag har slutat bry mig om födelsedagar redan när jag är 18. haha fan. kommer ihåg när man var liten då julen och födelsedagen var de bästa dagarna på hela året! om några timmar ska jag träffa elin på centralen sedan ska jag käka middag med mamma pappa mikaela och inka. på ett indiskt ställe. GOTTIS. sedan ska vi dra ut på kontiki där P5 records spelar. känns bra.

hey shut the fuck up boy you start to piss me off



jag fyller år om 2 dar. och jag är hemma och lyssnar på twilight. jag är så glad över att detta inte är mitt sista sommarlov. för det enda jag gör är ingenting. jag har inte gjort ett piss på 2 månader. och om mindre än 1 månad är allt över. ska jag vara ärlig längtar jag lite till sommaren är över. allt har liksom sakta men säkert gått åt pipsvängen! förra året var allt så annorlunda. alla umgicks med alla. nu är alla bara så jävla upptagna hela tiden. verkligen hela tiden. ingenting kan vara spontant p.g.a trötthet, jobb, annat planerat. man måste planera allting 3 veckor i förväg. och jag kanske inte ens kommer till pride iår. vad faan är det som händer?

sorgligt



när man bråkat med någon är det som om att vara en beskådare som tittar ner på den man bråkat med. man är utanför.

då är ensam ett ord som inte finns




förstört. i bitar. uppbyggd. förstärkt. på bara någon dag. några timmar egentligen haha. men så kommer den där jävla håkan och säger till en att nej, sådär stark är du inte lilla vän. nu ska du få höra hur du egentligen mår. så sjunger han sin lilla truddilutt och minnen och känslor kommer tillbaka. tillrättasagt. satt på rätt plats. men jag är nöjd ändå. kanske jag behövde det här. det gör inte ont, när jag faller från en barstol. resten kan väl du antar jag?

outgamed




när jag tänker att detta måste jag skriva i min blogg. så tar jag upp en ny sida. så kommer inte orden fram i fingertopparna som sedan kan bokstavera dem på tangentbordet. det är så fruktansvärt störande.

vad som är ännu mer störande är att jag alltid gör fel

we shall drink until you call me by name



ikväll vill jag sitta i min båt och kolla på film, äta chips och dricka öl. jag vill åka ut med min gummibåt och ha det mysigt ute på havet. strosa runt på marsstrand. äta fish and chips. men ingen annan vill det förutom jag. eller så vill dom det med men tvekar så mycket så jag tar det som ett nej. hejdå

you cant handle the trouth



hej efter ett långt uppehåll så är jag äntligen (?) tillbaka i göteborg.
första dagen på P&L så ville jag fan bara hem. förändringen från att gå till fräsch till ett jävla helvete var inte okej. men efter några dar hade jag vant mig vid värmen och de bra banden som jag ville se skulle spela. vi hade hittat ett sätt hur vi skulle svalka oss och jag hade hittat ett uttag till mobilen. man hade vant sig helt enkelt. och när jag kom hem i söndags ville jag bara tillbaka och jag tyckte det var jätte konstigt att inte sitta med grannarna och dricka öl och lyssna på go musik vilket vi gjorde sista dan. det bästa på hela veckan var när vi besökte badhuset som fanns precis runt hörnet vid campingen. fan va roligt vi hade det. och vad fräsch jag kände mig efteråt! även om svetten började rinna direkt efteråt. nu är jag iaf hemma igen.
i måndags var jag på möte på skolan med mamma och rektorn. och jag fick beskedet att jag inte skulle ha möjlighet att börja i 3an med alla mina IG:n så vi bestämde att jag skulle gå om 2an. och när vi satt där kände jag att jag ville dö haha så började storgråta osv. men när jag väl kom hem kändes allt bra. som en lättnad. nu jag kan leva livet hela sommaren utan några jävla uppgifter hängades efter mig. plus att nu börjar jag om på nyss. vilket känns jävligt bra. tror heller inte att jag är redo till att börja i 3an. känns as konstigt bara. allt går ju så jävla fort nu för tiden. så det känns skönt att gå om. och börja om på nytt som sagt. ska också flytta hem för jag klarar inte detta längre haha. jag saknar att få mat på bordet och inte behöva tänka så jävla mycket hela tiden själv haha.

promoe var bäst att se på hela peace and love!

RSS 2.0