ikväll ska jag bli full för kärlekens skull



jag älskar när kvällssolen bränner i ryggen, när det luktar sommar, när jag hör havet skvalpa mot klipporna och känslan av berg, gräs och strand under fötterna.

"Håll käften!" skriker du där du står i dina trasiga jeans och ditt vita linne med tårar i ögonen, och jag, jag förstår inte vad du pratar om.



idag så skulle jag vilja vara ute i båten, bara ligga och sola på däck hela dagen. jag hade gjort en god pasta sallad och så hade jag druckigt bubbelvatten. jag hade vart så lycklig. jag hade tagit gummibåten och hittat fina klippor att bada på. oj vad mycket jag hade gjort, men ändå bara slappat. jag måste komma ut i båten. eller ut på landet. jag vill vara på mitt gamla land. ligga där på klipporna och hoppa från den stora bryggan. jag hade gått på upptäcktsfärd i skogen även om jag känner till varenda kotte i den skogen. och på vägen hem från badet hade jag stannat och plockat blåbär. ni anar nog inte hur mycket blåbär det finns där!! tror jag måste skaffa mig trådlöst bredband i sommar och åka till båten och vara för mig själv.. typ hur länge som helst. fan va skönt det hade vart. för jag klarar inte av all jävla stress i stan. jag får ont i huvudet utav det.

vad är du rädd för?



Jag är rädd för att vara för mycket.
Jag är rädd för att visa mer än du.
Jag är rädd för att bli utelämnad.
Jag är rädd för att bli ensam.
Jag är rädd för att vara den tråkige.
Jag är rädd för att gå vidare.
Jag är rädd för att för att du ska träffa en annan bf.
Jag är rädd för att egentligen allting.

get down on it


bakom höga hus och blanken



idag förstår jag mig verkligen inte på människor. har jag börjat tappa dig? eller är jag lite bortglömd av dig? om man blir sånhär när man är kär så vill jag fan itne bli kär. tänk så blir jag det? herregud... nej får inte hända

down that path



did you say it?
i love you
i don´t ever wanna live without you
you changed my life
did you say it?
make a plan
set a goal
work toward it
but every now and then look aound
drink it in
cuz this is it
it might all be gone tomorrow

summer is coming to me



eftersom att sommaren är här snart så tänkte jag lägga upp en spotify spellista som jag hitta på någon blogg för ett tag sen.. jag har iof gjort om den lite och gjort så den är öppen så att du kan lägga till dina egna låtar. och du, har du inte spotify så snälla skaffa nu. värt!!

http://open.spotify.com/user/mirreee/playlist/5A0BFFDyl7vsyCVjBYp4MH

the world as i see it



jag har precis lipat till filmen click. det är så jävla töntigt för den är ju inte sorglig nästan.. men i slutet så är det så hemskt och den får en att värdera sina nära och kära mer än alla saker som finns i livet.

23:23

det går inte att starta ett spel på facebook..... jag får damp

"Jag älskar att få ha dig i mina armar, och kunna se in i dina ögon när jag vill".

eftersom vi har massa fina små ord på speglarna och lite annat fint sktivet här i lägenheten kände jag att det var dax att dela med sig utav det. min mobil är också bort haha så fail. men det är befriande att inte ha någon mobil alltså..


























det var allt för den här gången :)

you are blowing my mind



okej jag somade klockan 5 efter maten i soffan och vaknade runt 8
det finns fan inget skönare än att somna efter maten!
men iaf när jag hade vaknat hade elin skickat in vårat talmanus!!
jag har sån tur att jag har henne! hon är så duktig, åh vad stolt jag blir

och nu kommer sista dagen imorgon då ska jag skicka in uppdraget i graf och sedan är vi lediga.
lediga tills på söndag. detta är livet alltså. känns som om allting kommer att ordna upp sig till slut ändå!

living for the moment



aldrig att jag tänker låta mig falla för samhällets sjuka ideal och få någon knäpp i huvudet och sluta äta och börja träna som ett freak. aldrig. jag har ätit det jag tyckt om och det kommer jag fortsätta. varesig det är nyttigt för kroppen eller inte, det bryr jag mig fan inte om. och så kommer det fortsätta vara!

ongoing, never ending love



feel your skin, on my skin

videon är värd 12:12 min!



hela världen ligger framför dina fötter. du kan göra precis vad du vill, när du vill. vad är det som hindrar dig?

allt håller i sig!



ibland älskar jag facebooks jävla quiz hela tiden.
"Du är inte speciellt smart, inte snygg heller för den delen. Men din dumhet och din klumpighet gör så att personer i din omgivning uppfattar dig som extremt charmig och älskvärd. Dina vänner och din mat kommer högst på din lista och din favorit tillvaro är en mysig middag med dina närmaste. Tänk bara på att inte dra av en brakskit vid matbordet."

förövrigt så är jag klar med arbetsmiljö och säkerhet, fått vg. känns bra. jag och elin har planerat in tid när vi ska hålla talet i svenska B och essäskrivningen.. nu är det "bara" jämnförande romananalysen, hemsidan, uppdrag 2 & 3 och graf uppdraget. de borde la gå? jag ser ljust iallafall

idag skulle jag ner till affären för att handla med. så tog jag aoutomatiskt en cola.. men så tänkte jag efter lite, varför ska jag just ta denna colan? vilka barn kommer offra sig för att jag ska få dricka cola? samvetet tog mig till andra delen utav läsksektionen och jag tog icas fanta istället. och vet ni? det känns mycket bättre nu + att jag sparade några kronor för icas varor är lite billigare än alla stora märken.

när ska du förstå?



vill absolut inte plugga. gör det imorgon eftersom det inte är någon skola då. måste sova ut!!!!!1 och gå och lägga mig i tid ikväll. och vafan ska det alltid vara så kallt i vardagsrummet för? kom hit

nattfunderingar om livet en sen måndagnatt. godnatt!



är man 18 så tror alla man har hittat sig själv och vet vad man vill göra i livet.
jag har då fan ingen aning. jag har inte ens left en tredje del utav mitt liv. jag har inte sett någonting av världen. hur ska jag veta vad jag vill göra då? jag gillar hela skejtkulturen och de. kan man mixa ihop det tillsammans med babylon? för är man pro snowboard åkare gör man ju det kan älskar ( i de flesta fall ) och man tjänar pengar på det. man lurar samhället lite. samhället vill ju att vi ska jobba och ha samma rutiner för att systemet inte ska krackelera.

det är en helt annan kultur, helt annan livsstil. jag gillar den.

Och jag beundrar dig för att ditt hjärta inte tränger ut igenom de omfängslande revbenen när det träffar dig.



ett leende
röda kinder
snabbt
lugn

herregud vad töntigt. men gud va härligt det är att visa sina känslor genom att rodna ibland

när stressen är hög i stan lyssnar jag på reggae, lugn



när ska du fixa dina tänder då?
men jag ska inte det, dom ska vara såhär. det är charmigt

i need a rock to break your shell



sitter på vagnen påväg hem.
alla har brottom
det är ovanligt soligt ute den här kvällen
en sen sommar kväll sätter jag i mina hörlurar
egentligen hade jag velat gå hem till dig
hade stått utanför din port och bett dig komma ner
vi hade gått med våran musik i öronen för vi behöver inte säga ett ord
en kram en kyss en lukt
sedan somnar jag gott här hemma

han som hänger i snaran



club q igår. snart 10 arb kvar. jag äger och sedan blir det att jobba igen på måndag!

en nöjd miranda klappar sig själv på axeln



i onsdags vaknade jag med panik och började storgråta. lovisa lugnade ner mig och jag insåg att jag inte kan leva såhär. jag kan omöjligt glida genom skolan utan att anstränga mig ett piss. så jag tog penna och papper och skrev ner allt jag behövde göra i alla ämnen, mailade lärare och frågade exakt vad det är jag ska göra. nu har jag fått svar från de flesta, så nu sitter jag här med en lista som jag ska ha klart innan denna månad! och det ser ljust ut. jag har redan fått ett arbete klart. imorgon ska jag göra ena nationella och på måndag är det svenska prov som jag inte gjorde denna vecka. på tisdag ska jag göra nationella i matte. och jag tror inte ni förstår känslan utav att stryka över ett arbete som jag redan lyckats göra och skicka in redan idag! jag äger och jag ger mig cred för varje litet framsteg! bryter ner kompis-ångest steg för steg! så att jag kan leva ångestfritt under sommaren!

still true you know




jag gick i ett kvarter idag som en gång var min hela värld. allting var ju enklare då. men ingenting kan bli som det var. man säger att tiden är förbi, snart är det försent. livet går för fort och det är svårt att hinna med.



när man vaknar lite för sent med ångesten liggandes bredvid sig och allt pekar åt, nej det här går inte. då är det tur som fan att man har en roomie som kan pigga upp och hjälpa och få upp mig på morgonen. tack tack tack. men

det är ju så töntigt. jag är så jäävla töntig. jag gör ändå ingenting här hemma? ska jag verkligen sumpa min chans nu? för att jag ska få vara hemma när alla andra ändå är i skolan. nu är allt uppskrivet och jag vet hur jag ska göra. nu är det enda kvar att göra det. med hjälp och disiplin klarar jag det! för så jäävla mycket är det ändå inte! jag kan jag ska jag vill klara det!!!

nej miranda det är ingen i garderoben. okej jag stänger dörren ändå




Jag vill bo i en fin gammal lägenhet i linné-haga trakterna. och jag vill bo där hela tiden och ha fina möbler och stort varddagsrum med fetaste tv:n. jag vill blanda gamla möbler med ny elektronik och speronliga saker och FÄRG. färg överallt. men hur fan är det möjligt? nä det är något som jag komemr få drömma om hela mitt liv tror jag. eller nöja mig med att stå utanför dem och kolla in.
det är en annan sak som jag gillar; att kolla in hos folk. det verkar as creepy, iknow. men vafan.. ofta man inte blir nyfiken på hur andra har det hemma? hur deras taklampa ser ut och vilket tvbord de har!


det här är väl ingen dröm va?



att hitta nya ställen, hitta nya personer. men ändå ha kvar allt det som är tryggt. det ska jag göra. nu.

åh fina känsla!




Ni vet när man får den känslan imagen. då man vet att; nu är jag lycklig kan jag inte få vara kvar i den här känslan hela tiden? den känslan älskar jag. och nu tänker ni väl "det kallas att man är kär" men jag vet att det är inte det den här gången. det är som en liten gubbe som hoppar och skuttar av glädje i mitt hjärta och allting känns lätt och underbart. som när man solar och det bränner i ansiktet. sitter och kollar ut över göteborg. när det har regnat på varm asfalt. nyklippt gräs. att krama någon 5 sek längre än vad man brukar göra. osv osv det finns jätte många känslor. dom flesta är kopplade till sommaren, som faktiskt är på gång nu!

randomness



valborg har vart trevligt och igår och i förregår med. kunde vara ute hur länge som helst. vart på random fester. träffat random människor. och jag förstår inte riktigt hur allt hänger ihop jag får helt enkelt bara acceptera det. jag gillar det iaf!

hjärtat tar ett extra litet slag



jag får låta bilden tala för sig själv för med denna utsikt behöver man inte säga någonting!

RSS 2.0