to night´s gonna be a good night



erika ska göra prov i matte b nu på fredag och hon tjatar om att det är svårt att hitta pluggro. men matte är nog det ämnet som är enklast att hitta pluggro. ingenting som distraherar. det är bara du och boken och det talet du är på. jag gillar verkligen att plugga matte. speccielt när det går bra! och när man är klar med ett tal och fått rätt på det blir man jätteglad över det. och stolt över sig själv!

kolla jössös vilken vägg!



varför skall alla bara åka bort på lovet? jag vill vara hemma med alla och gå ut och ha kul och träffa nytt folk och massa. och de som skall stanna hemma på lovet, ja dom är inte 18!

vill fortfarande dansa hela natten lång med folk jag älskar. låt

It´s getting late but i don´t mind.



jag vill dansa hela natten lång igen! bara dansa och glömma allt för en liten liten stund. det har väl vart fint?

come on skinny love

jag har bytt bena. nu har jag håret så man inte ser min side-cut. känner mig ganske hetero.. känns sådär..
sitter även och lyssna på bon iver med calle i ett grupprum. han skriver på sitt historia arbete. jag ska skriva analys utav min webbannons hade jag tänkt. pappa skall även utnyttja sina kontakter så jag kanske skall praktisera på ett filmföretag. det hade vart coolt.

hatar besvikelser

har precis fått reda på att det kommer vara en nattvisning på twilight i göteborg den 19 nov!!! och dom släppter igår! och dom är slut nu. jag hatar besvikelser alltså! blir så ledsen, jag vill också gå på nattvisningen. snacka om klump i magen

idag ska vi prata om det viktigaste på jorden alltså käärlek



ibland hade jag velat vara sådär riktigt kär, att ha sin trygghet. inte umgås med sina kompisar. bara med en person. att gå runt och vara pirrig i magen hela tiden. tänka på en person hela tiden. men vad händer efter pirret i magen? och vad händer när allt är över? hela världen rasar ju samman då. anförtror man sig till bara en person och sedan är den personen oftast borta från ens liv, vad fan händer då? en del utav ens hjärta rivs ju ut då? hur fan klarar folk av det? jag är inte redo för det, jag är inte redo för kärleken. jag trivs bättre med att förälska mig i karaktärer från bäcker, tv och filmer istället!

So I'll ride like the wind.

det är någon som vill att jag skall uppdatera eftersom jag hade 8 unika besökare, och hela 30 sidvisningar iförregår!




mina senaste dagar har bestått utav lite skola, lite simma och vara hemma och chilla. denan veckan känns inte så stressig men ändå så är den det. känns som om livet flyter på. enda problemet jag har är pengar. lovet komemr snart och jag har inga pengar kvar. det blir till att ringa och fråga om jobb imorgon!!! måste göras. annars får jag damp. hejdå

borrow

jag mår skit

but i look at you warm in your dream


idag är jag ledig från skolan, facebook fungerar. sitter och lyssnar på joshua radin och jag är jätte lugn. egentligen brukar jag vilja lyssna på snabb musik som peppar. men inte idag.. inte idag.

ordet Litteraturhistoria blir längre om man skriver med ett litet L: litteraturhistoria.

jaha nu kom jag in för en stund.... men jag vågar inte få falska förhoppningar... så jag uppdaterar ingenting.. utan bara kollar på den fina startsidan!! <3

det är en fest på facebook och jag är inte bjuden :(

det är som om facebook har något jätte rolig fest och alla coola kidsen är bjudna förutom mig.
jag försöker komma in på alla sätt och vis, men de säger åt mig att dra åt helvete. att jag är för ful för att vara på fest med dom. precis så känns det när det står att mitt konto inte är tillgängligt :(


nu är jag fan värd en choklad mer än någonsin :(

o.....m....g

FACEBOOK FUNGERAR INTE. JAG FÅR PANIK!

och min mage kurrar som f*n

föressten så fick jag svar på min fråga till väsktrafik om hur man blir spårvagnschafför :D
först måste man ha haft körtkort i 2 år sedan skall man gå en 7veckors lång kurs och så gör man ett teoriprov med sedan om man klarar det är det klart!! jag vet iaf vad jag ska göra efter gymnasiet!!

a strange day

lol jag var bara hos polisen och tog id-kort
men påväg till skolan ringer alex och säger att skolan är översvämmad och ja.. ni kan ju läsa själva här:



"Skola utrymd efter brand

En brand i en pappershållare på Kunskapsgymnasiet satte igång sprinklersystemet. Blöta elever fick utrymma skolan.

Relaterat

På rektorsexpeditionen i kontorsfastigheten i Gårda rinner vattnet i en trappa. Moppar och blött papper ligger på det vattenfyllda golvet. Lådor med kopieringspapper har räddats upp på bord.

Skolchefen Niklas Dahlström sitter i telefon med försäkringsbolaget.

Två våningar upp suger personal från räddningstjänsten upp svart vatten som spridit sig i stora delar av lokalen.

Det var på detta våningsplan som en pappershållare på en toalett fattat eld och satt igång sprinklern.

Det var vid halv två-tiden på onsdagen som elever plötsligt upptäckte att vattnet öste ner inne på Kunskapsgymnasiet i Gårda.

På gymnasiet går 390 elever. De samlades på gatan utanför och kunde, inte utan förtjusning, konstatera att de fått ledigt inte bara för dagen utan även på torsdagen.

Räddningstjänsten å sin sida var glad över att det var en effektiv sprinkler. Att ha en brand med giftig rök i en lokal med hundratals ungdomar är inte trevligt."


Iof så var det ingen brand i en pappershållare. utan något hade utlöst spriknlern och något rör måste ha gått sönder eftersom vattnet var helt kolsvart. det var det sjukaste jag sett i hela mitt lilla liv än så länge!

så nu har jag ingen skola imorgon, funderar på att ladda ner något bra film, köpa något gott och äta och lägga mig och kolla på film hela kvällen. bara dega. imorgon ska jag hämta mer duk hos mamma och hålla zorro sällskap sedan ska jag shoppa woho :D

hej hej hemskt mycket hej

nu ska jag till polisen............

i´m gonna ride like the wind

jag har haft något på tungan hela morgonen, som jag verkligen bara måste skriva ner och dela med mig utav
fast jag har glömt bort vad det var. typiskt
sitter och läser igenom lite litteraturhistoria. ja nu somnade du väl så vi hörs sen

color

hejsan svejsan
imorgon har vi prov, och jag somnar varje gång jag ens försöker läsa något om det
försök läsa detta ord OCH var vaken;
Litteraturhistoria
ah nu somnade ni väl
tänkte bara säga att jag äntligen håller på att färga min utväxt fett skönt är det!

förstår inte ens varför jag skrev detta :s men en liten update sådär tihi *blink*

she has the world in her hand!



jag sitter och tittar på svenska hollywood fruar. och jag förstår inte varför alla ska hata anna anka?! hon är fan grym! och det här med att man ska suga av sin kille varje morgon om han ber om det annars är det inte konstigt att han är otrogen. tror ni verkligen det gäller bara åt ena hållet? det är självklart att man måste ställa upp för sin partner i ett förhållande. annars söker man nytt.. hon menar ju inte att kvinnor skall underkastas till männen. hon menar att man skall göra allt för sin parter för att ha ett bra förhållande. hon är grym och jag älskar att hon provoserar hela sverige!! det är precis detta hon vill, att folk ska bli upprörda. snacka om 15 min of fame! tycker hon skall få ett eget program på tv3!

living under wather in desperate need for air



idag har jag och mikaela vart och simmat, det var awsome skönt. ja älskar att bada!!!
vill åka dit innan skolan imorgon med! får peppa mikaela lite, hon behöver det!

letar efter något nytt och jag fann det



vaknade klockan 10 utav att pappa kom in med macka te och ägg till mig, ja vissa har det bra!

en till sak som jag tänkt på är att ifall inte jag hade vart så korkad förra terminen och fixat så jag var tvungen att gå om 2an så skulle jag aldrig vart lycklig. eller jo.. jag hade ju vart lycklig. men skolan hade vart ett sånt stort ångestmoment som jag skulle fått gå igenom varje dag! nu slipper jag det! jag hade smmaren of my life sedan började jag skolan, ny klass, nya människr, spännande & nytt. allt är bra nu. allting. jag har inte kännt ångest på flera flera månader. nästan glömt bort hur det känns. så jag vill tacka mig själv. tack miranda för att du satt dig själv i den situationen du är idag! TACK!

my head spins right round


igår var roligt
vi var på gretas hela kvällen och allting var bra
tills nu när jag vaknade.
det är nu jag tänker "jag ska ALDRIG dricka igen, det är inte värt det!"
men ändå varje helg gör jag det.. 

sedan undrar jag också, när fan ska jag få gå till trädgårn. alla pratar så bra om det, men det blir aldrig av :(
himla onödigt
nu ska jag måla lite, mitt rum ser ut som en ateljé, like it :D

fredagsmys

jag och pappa tävlar om vems musik som är högst. min vinner tror jag!

det finns ord som får mig att totalt smälta!




oh no you won´t

ahha vi hördes inte alls av kl 11. men jag lyckades göra klart engelska glosorna och webbannonsen :D

i skolan, helt övergiven, omgiven av massa ettor

detta skall jag göra innan kl 11
40 glosor
Vector bild klar
Webbannons klar
läsa lite ur brokeback mountain

vi ses kl 11 så får vi se vad jag har hunnit

den nya väckarklockan

den fungerar ganska bra faktiskt.. ringer som ingen ringt innan, nästan så jag får hjärtattack. nu ska jag platta mitt hår och ta på mig kläder sedan dra till skolan som jag så gäääääääärna längtar efter!!!

mina vardagsproblem


okej, så här ligger det till. jag gillar äpplen.. och vill vara lite cool sådär och ta ett skitstort bett från det. (älskar även ljudet som kommer när man gör det!) MEN jag kan inte ta ett sånt där ascoolt stort bett i ett äpple.. jag liksom halkar med tänderna och bara gör illa mig och får skit små tuggor varje gång. hur ska jag göra för att ta stora bett? någon som vet?!?!



nu menar jag ju såklart inte ett sånthär jävla fjollhjärt bett. ett riktigt groteskt stort bett vill jag ta, så det räcker med typ 3 bett sen är äpplet uppätet!!! det har vart något.
kunde skrivit det på mitt CV då, "speciella talanger: kan äta upp ett äpple i 3 tuggor"

har man torr humor så har man


om miranda får välja själv



påväg hem från skolan satt jag på en spårvagn, då slog det mig vad jag ska göra efter gymnasiet!!
jag skall alltså jobba som spårvagnschufför! perfekta jobbet för mig. jag vet allt om dem typ, iaf vart alla vagnar går. kan nästan alla hållplatser i hela göteborg! det kan ju inte bli bättre. man får se mycket utav göteborg, träffar människor hela dagarna. och på sommaren, köra ut 11an till saltholmen och sitta och chilla i solen innan man ska köra iväg igen! då skulle jag stanna för alla som kom springandes och släppa in dem. jag skulle vart trevlig mot alla som åkte på vagnen. skulle säga några roliga ord i högtalaren och vart en go och glad spårvagnschufför!

jag skulle aldrig vilja bli känd.. faktiskt



jag har kommit fram till en ganska pinsam grej..när jag läser kändisars bloggar så har jag kommit på mig själv med att tro att jag känner dem. heelt främmande människor egentligen som jag, genom att läsa deras bloggar och om deras barn och vardag, inbillar mig att jag känner dem! och tänk då hur det är för dem!! när det kommer fram en heelt okänd människa för dem och frågar om deras vardag eller något liknande. usch jag hade dött.

en annan sak som är ganska otrevlig är när kassörskor är otrevliga. medans man själv är trevlig och ler mot dem och så får man världens bitch blick och ett otrevligt "83" tillbaka..nu har jag avreagerat mig lite, för det är ju det som bloggar är till för he he

i see girls




jag har pimpat mitt läppsyl, igen :D

RSS 2.0