love is all I can give to you


och hur glad blir man inte när man går in på sin EDS och ser att nille har skrivit in att man fått VG på sitt tal som man vart skit nervös inför och fick höra av en klassbuddy att man verkade vara säker?!?!?

JO UNGEFÄR SÅHÄR GLAD

om ta mig fan inte ännu gladare!

hejsan hoppsan lillebror

inatt sov jag bara 5 tim eftersom jag var uppe till 1 och övade på talet. detta resulterade i en väldigt nervös miranda imorse. men jag gjorde det!! JAG FÖR I HELVETE GJORDE DET!! jag är så jäkla stolt över mig själv! och om 2 tim skall jag till kontiki och fira min kära mamma som fyllde år i söndags. men nu ska jag lägga mig och hoppas på lite sömn.

påväg till...

09389e9560261077b8e5952d1a4f0392.png

Kolla varifrån!

 

påväg till skolan. Nervös i magen. Det kommer gå bra är meningen som går i mitt huvud hela tiden. Varför finns nervositet?

 


oh really?

köpt en ny datormus idag (++++++++)
skrivit klart stödord till talet (++++++++++)
är faktiskt NÖJD med talet (++++++++++++++)

nu kan jag sova utan ångest. så skönt
och imorgon skall jag träffa min mamma och min lillebror på kontiki för att äta middag där och fira att min mamma fyllde år i söndags. sen efter torsdag har vi lov. mickano fyller år på fredag så skall fira henne genom att gå på hoffmaestro & chraa på trädgår'n KOMM BLI AWSOME!!!!!

så kan du byta den

jag kan säga dig att det inte alls är molnigt ute!!!!!!!!
fast jag glömde mina solbrills hemma.. men med lite sol ute lyser det upp alla sinnen!

open happiness



jag blir fan lika glad av denna låten som för 1 år sen (L)

vi skall istället gå till ett litet inslag!

Det blev ingen glass.. tur är väl det! haha imorgon skall det vara molnigt :( KAFFE?

hmm?

funderar starkt på att gå och köpa en ben & jerrys för att sedan äta det i badet.

eller så lägger vi av

sitter och knåpar på talet. det går sådär alltså :(

Ja de é gött!


(bild ifrån i sommras hemma hos inka! gillar verkligen hennes rum!)

Vi har graf nu(+++) Jag vaknade 30 min innan bussen gick imorse (--) Åh herregud (---) kommer jag missa den eller inte? (---) Jag hann med den (+++++) awsome (+++) Hittade inte min ipod (----) Håller på att somna ungefär hela tiden (---) Känner mig lycklig ändå (++++)

My meatballs brings all the Swedish to the yard, and they're like, God dag.

hatar halebops reklamer på spotify
så nu vet ni

mhhm

jag undrar om någon kan tipsa mig om ett par hörlurar som har snuskigt bra ljud. basen ska vara så bra att det känns som man är på krogen!! det är så störande med hörlurar med kasst ljud. så säg till om ni vet något märke! och om de är snygga är bara ett plus!!

DAX FÖR MUSIK


klicka på bilden för att komma till en awsome playlist jag knåpat ihop!

Många grattis till min mammi som fyller år idag!! Och nej jag tänker inte skriva hur gammal hon är för man frågar aldrig en gammal dam om hennes ålder haha

jag har nyss kommit hem från jobbet. dricker kaffe. planerar att öppna nytt konto på S.E.B och skaffa e-legitimation. planerar födelsedagspresenter till 2 personer. funderar lite över livet. känner mig otroligt vuxen när jag jobbat. ont som fan i ryggen. nystädat rum och skall ta det jäävligt lugnt under resten av kvällen. rensa datorn och bränna ut ännu fler dvd:er. har pengar på mobilen igen. känns konstigt men bra.

could we be lovers?

jag är uppe sjukt tidigt för att vara mig. anledningen? jag skall jobba!
idag är det även sommartid som gäller :D
och idag fyller även min kära mor år!! grattis om du läser detta!

håll dina äckliga fingrar ifrån honom



Förra veckan fick jag en kaffepress utav min goda vän calle! den tackar vi så hemskt mycket för. den kommer att användas flitigt!!

it seems like you like it?



det är så himla synd om mickano ikväll. vet inte rikgit varför. men det är synd om henne.

trevlig helg!

frågan är nu hur man kom hem igår.. och vilka fula bilder man kommer bli taggad i på facebook!

precis som jag gör

idag vaknade jag utav att min pappa stod och ropa från hallen att jag skulle upp och hoppa. trodde inte han var klok först, varför i hela friden skulle jag gå upp och hoppa? men sedan förstod jag att jag bara skulle gå upp ur sängen..

always i wanna be with you



ni kan ju räkna med att jag kommer cykla runt i vår fina stad göteborg med en liknande cykel i vår och sommar!
planen är att köpa en cykel från biltema och lacka om den i något ball färg! sedan är det bara att rulla!

det har jag redan gjort

sitter i skolan och väntar på mat. jag har med mig egen lunchlåda idag haha. kyklick,ris och grönsaksgrejsimojs.
efter skolan skall jag och mickano ut och gå I DET UNDERBART FINA VÄDRET :D

Mjölk är världens bästa grej



Nu mina små barn skall jag berätta en sak för dig. I hela mitt liv har jag älskat mjölk. Mjölk har gett mig sjukt starkt skelett också. Och alla säger att "nää fy mjölk är äckligt" eller "joo det är väl okej" MEN JAG SÄGER SCREW YOU!!! MJÖLK ÄR LIVET. jag dricker alltid mjölk till maten (tja, förutom i skolan) ett glas på morgonen och flera glas på eftermiddagen och kvällen. kan det bli bättre eller? jag tror faktiskt inte det. och tänk på hur mycket saker mjölk används i? ta och fundera på det i ett tag.

nu skall jag ta ett bad och sedan sova. vi har matte från 8:30 till klockan 11 imorgon. måste ha med mig massa att äta då. vi har banan hemma så det räcker nog.

HIMLANS FINT VÄDER IDAG. JA!



Jag fick så ont i magen efter lunchen så jag gick hem!
Hoppas Jonas förstår hur det är att vara tjej och ha mensvärk!!
Nu har jag lagat mat och är mätt och belåten.. skall göra en flyer åt gökboet och sen en affish till mediakommunikationen. sen är jag ledig för idag :D


old news!

för exakt 23 tim skrev jag tidigare inlägg och anledningen till att jag inte hört av mig innan är att jag har vart upptagen helt enkelt
igår efter skolan åkte jag hem och sedan följde jag med erika och rappe hem till rappe.
sedan sov jag och erika hos henne. jag tog även "ett foto i timmen" igår. som jag tänkte redigera och lägga upp när vi kom till erika. men en krånglig dator och ett tålamod som mitt så gick inte det så väldans bra.
idag har jag iallafall gjort klart en engelska uppgift och om en halvtimma har vi engelska bokrecention.. det kommer nog gå bra tror jag (Y) vi hörs efter maten

( det är egentligen sjukt vad man får dåligt samvete om man inte lagt upp något på typ en dag. det känns som de få som läser min blogg sitter och väntar och väntar och väntar.. men det kommer inte upp något.. det vore ju lite synd faktiskt!  )

yeah



Jag träffade Mickano första gången våren 08. Det var på en fest hemma hos Victoria. Jag trodde att hon och Lovisa flörtade lite eftersom Lovisa fick henne nummer. Andra gången var på picknickfestivalen 6 juni 08. Då var hon också full. Alla trodde att Mickano alltid var full. Vilket kanske var sant. Efter någon månad var hon en i gänget. Vi skapade intern skämt med henne och nej jag tänker inte berätta vilka det var. I mitten på sommaren blev det jag, Mickano & Emma som hängde. På sensommaren skapade vi tre fylleveckan. Vilket kom att bli den sjukaste veckan i våra liv. Vi hängde varje dag på sensommaren och hela hösten. Hela höstlovet spenderade vi tillsammans när Emma var bortrest. Mickano och Emma blev tillsammans på vintern 09 men vi behöll vår trio. När Emma fyllde år gav jag och Mickano henne en biljett till Coldplay spelningen i stockholm. Under hela vintern var vi världens bästa trio. Och när nästa vår kom hade vi redan hela sommaren planerad. Vi skulle till peace and love, pride och gå på coldplay tillsammans. Tyvärr kunde inte Emma följa med till pride så vi tog med Helle från Trosa istället. Peace and love var svettigt och varmt. Pride var spännande och Coldplay var alldeles alldeles underbart. Under sommaren bestämmde jag mig för att gå om 2an. Bästa valet jag gjort i hela mitt liv btw. Mickano stöttade mig i detta valet, vilket jag är tacksam för idag. När det var dax för skola gick allt tillbaka till det vanliga. Jag har aldrig mått så bra som jag gjort denna höst och vinter. Tyvärr gjorde Emma och Mickano slut i höstas och vi är inte längre en trio. Men vad spelar det för roll när jag har Mickano? För hon är trots allt min syster yster. Och henne kan man bråka med, gråta med, skratta med och tro det eller ej. Men man kan faktiskt prata seriöst med henne!
Mickano vill bli polis när hon blir stor. Och hon skall mönstra den 7 april. Hon tränar som tusan till det nu. GO MICKANO!
Vi har bestämt för att inte göra som alla andra "bästa vänner" att inte flytta ihop.. för då går det tydligen åt helvete. Och det vill verkligen inte jag att det skall göra för henne och mig.
Aj love U :)

älskar + & -



är sjukligt trött efter denna dag (---) så skall sova nu (+++++) skola imorgon(+++) jag är förberedd med allt jag behöver till alla lektioner (++++) känns toppen (+++++)

hon är en lejoninna



jaa bilden talar för sig själv
jag vill ha en kaffe press. och helst nu

wait they dont love you like i love you


jag är inte karamellfärgad längre. jag är en mörkhårig tös!! känns JÄÄVLIGT gött ska jag säga dig.
har heller inte vågat lägga upp en bild på mitt karamellfärgat hår. de som sett mig i verkligheten vet helt enkelt hur det såg ut :)

min dag i plus (+) och kanske minus (-)

Idag vaknade jag klockan 7:19 (--) utav att pappa kommer in i rummet och säger att jag ska till skolan snart (++) Fan tänker jag, för mig buss går 07:33(---) jag hinner inte med den(----) Slutar med att jag får ta vagnen och jag hinner ändå till lektionen(+++) På första lektionen som är grafisk(++++) håller jag på att dö av trötthet(---) Mina ögon går knappt att öppna! Sjukaste jag vart med om. Hungrig vart jag med (--) Hade med mig ett äpple (+++) äter det(++++) det var gott(+++++) Svenska nästa lektion där jag planerar mitt tal (++) och somnar sedan (+++) skönt. Efter svenskan har vi lunch(++++) i förhoppning om god mat springer jag ner för trapporna. Kommer fram och inser att det är skitäcklig mat(-----------) Äter maten ändå för att inte bli hungrig(--) Träffar Erika och får en 5:a till kaffe(+++++) men hon hade ingen tampong (---) Dricker kaffe och är nöjd (+++) Har engelska där vi ser på film, skönt(+++) Filmen är bra och jag lägger mig på bänken och vilar lite till(+++++) Mörkt i hela klassrummet så ögonen ansträngs inte(+++++) Efter detta slutar jag(++++) resten av min klass går vidare på deras nästa lektion. Jag åker hem.(++) Tänkte ta bussen (+++) men den gick visst 12:59 och inte 13:06 som Calle sa (--) Får ett ryck och går till södra(+++) Känner att :fasiken vad härligt att gå (+++) Så jag går ändå hem på 30 min (++++) Väl hemma hämtar jag pengar och går direkt till affären, köper hårfärg och går hem och skall färga håret tillbaka till mörkbrunt!! (+++++++++++) Gör 2 mackor med kalkon och oboy till (+++++) SPILLER UT HELA OBOYEN ÖVER HELA MIG+stol+golv (--------) Torkar upp all oboy och göra nya mackor och ny oboy (++) Äter det och stillar hungern (+++) Sköljer ur färgen ut håret och känner: YES back on track! (+++++) Hur var eran dag? Beskriv, självklart med plustecken!

from my soul your the one i wanna kiss


jag känner vekligen inte för att sitta i skolan och arbeta. jag vill hem till min säng och sova i hela mitt liv!

ny följetång?



jag har städat och tvättat hela dagen. snart skall jag tvätta mig själv med och sen sova. fyfan vad skönt att sova!!

drömmar om sommaren

sitter och kollar på stockholm boogie och längtar till sommaren

i fredags var jag och några till på parken. och på vägen hem lekte jag och mikaela hästar på järntorget.
igår var jag först en snabbis hos robin och kollade på film och när klockan blev så mycket att jag nästan missade bussen fick jag springa för mitt liv, sen åkte jag och erika till karisma. en helt vanligt lärdagskväll helt enkelt.

orkar inte med mig själv för jag är för rolig!



going up the eiffel tower



när man har mens får man lyxa till det faktiskt!!
SOLEN SKINER

JAAAAAG HAR MENSVÄRK

okej?

det är något fel med bromsarna!

MÜSLI KAKOR OCH MJÖLK
kan livet bli bättre eller? :D

absolut

vill äta upp ett helt kylskåp men finns ingen mat kvar :( för jag har ätit upp den :$

this is cloudy

har vart ute och gått idag med mickan, det var hrligt. känner mig trött och skall snart sova. men först rita och fortsätta kolla p how i met your mother!! :D

propose this weekend



jag har eget how i met your mother maraton!! :D

men jag vaktar min egna tunga!



världens bästa longboard sommar skall vi ha också!!

we like girlygirls

skönt med sovmorgon och nu åker jag till skolan! ingen sol idag :(

ready for a funeral?

jag har så ont i magen, huvudet och i ögonen.. förstår inte varför allting kommer nu..
vad fan har jag gjort?? det känns som jag fått en snyting mitt på näsan och fått huvudvärk på det..
men jag har inte fått en snyting på näsan.. så varför är det såhär?
och jag kallsvettas titt som tätt..
det är onsdag och jag peppar inte inför helgen.. vill helst gå i ide..
så ledsen så ledsen

förändringar kanske är bra trots allt? mitt



mitt hår är näst intill blondt (enligt mig, ingen annan tycker det men jag är typ det!!)
det är typ karamellfärgat iallafall! sjukaste jag vart med om på 3 år!

nu får vi sluta tänka på nya grejer. ingenting man kan göra åt.. såå atteee.. acceptera. det är vad jag ska göra

skrika ut din ångest från nån balkong nånstans!!

Midnight skateboarding from Benjamin Taft on Vimeo.


do you really wanna be a indian?



jag och mickan på festival i sommar! vi har våra planer haha!

jag drömmer om sol, shorts, linne och en bräda under fötterna!

Summer on trocadero from Clément Gayraud on Vimeo.


blir så ledsen för det inte ser ut som på videon här hemma!!

Summer 08-09 from allan wilson on Vimeo.


ta hand om dig

sitter och väntar på att alla bilder ska komma upp på facebook.. men det verkar ta ett tag.
ikväll ska jag iaf äta födelsedags middag med erika, lollo och elin!
sedan ska vi föra traditionen med bakissöndag hos mickan vidare
känner mig typ sjuk, fast det kanske bara är det att jag är sjukt trött från branäs?

en sovande...

53b231285e934a5f417f3723e83b0538.png

Kolla varifrån!

 

en sovande robin hälsar till alex. japp, nu sitter jag på bussen till branäs. tänkte köpa kaffe men det smakar Skit så nu är jag feting besviken :( varför ens sälja äckligt kaffe? :( blir så ledsen. det är snö ute och ja vad kan man säga? LEGENDARISKT!

 


du är unik, och elin min fru fyllde år idag. vill ge henne ett stort GRATTIS


(kommer inte ihåg vart jag fick bilden ifrån)

idag har jag suttit i flash verkligen HELA kvällen.. fyfan. men nu är jag iaf klar med introt till pappas herrklubb och kommer få en liten slant för det. annars har jag packat ner alla kläder till branäs och känner att måste bada och tvätta mitt hår nu, så det skall jag göra! tänkte försöka att blogga från mobilen ifrån branäs så ni får se vad vi håller på med egentligen. även om de mesta kanske ni inte ens vill se, för denna resan kommer bli sensationell

have you read it?

har engelska och lyssnar på munkbergs fantastiska engelska.
i över morgon skall vi till branäs och då blir det inte mycket här! tjohej

mikaela kan ingenting

jag lever!!

kaskadspya

tänker ligga i min säng och dö idag. får mer updates när jag lever!!

let your soul free

att få till en bra neonskylt i photoshop är fan inte så enkelt som det verkar alltså :(

tear it apart

varje gång jag tänker på sommaren blir mitt hjärta lyckligt
jag ser det framför mig, när mitt hjärta får ett stort stort leende.
min hjärna uppfattar detta och skickar ut signaler till mina mungipor som ler som ingen annan
jag ser mig själv med mina ipod, mina bräda och solen  

ni vet det luktar annorlunda på sommaren också!
och färgen man får i ansiktet när solen håller på att gå ner
fan jag saknar till och med myggorna
och fukten som blir i min båt på natten!


här är en reggae lista för er med spotify =)




red red wine

snart skall jag gå och lägga mig och hoppas på lika bra väder imorgon som det vart idag!
det var fan ljust ute kl 5!! helt sjukt :d

det är...

2c3d9ddc13dded4ba8fa81d782a2a5e5.png

Kolla varifrån!

 

det är helt sjukt fint väder idag. inte ett moln så långt ögat kan nå!

 


natural

börjar klockan 10 imorgon, känns bra. skall kolla på tv innan jag somnar.. fast helst skulle jag vilja ha havregrynsgröt och sylt.. får nog köpa det imorgon innan skolan! mumms!

klicka på bilden för att höra en bra låt


sen kan ni bara bygga på efter hand

jag hade fel. ritplattan kostar runt 10-20.000 kr!!!!!!!!!!!!!!

love forever love is free



detta är fan det sjukaste jag sett. och jag vill bara ha en likadan NU NU NU
synd att de kostar runt 10.000.. men det är ändå en ganska okej födelsedagspresent va??

man lämnar ju sina rättigheter till detta programmet

det snurrigaste man kan börja dagen med är fan att analysera hur man är social på internet. det är egentligen busenkelt men det blir så krångligt! herregud. längtar efter min första kopp kaffe snart! måste leta reda på henke i skolan med för han är skyldig mig en 10a, det är fan 2 koppar kaffe.. eller en cheese :D

missing you any way

jag funderar starkt på att byta till blogspot så att jag kan få en sån fin "äldre inlägg"s knapp längst ner på min blogg.. hmm blir till att fundera ett tag till haha!

I got nothing to loose


jag har aldrig haft en dröm med mitt liv, jag har bara left det. men nu när studenten närmar sig och folk redan planerar olika kariärs val, då blir jag lite orolig hur det skall gå för mig? vad fan skall jag göra? men nu den senaste tiden har jag kommit på det!



efter min student om 1 år skall jag flytta först till norge och jobba. sedan skall jag flytta till australien!! jag skall bo där solen alltid skiner och där alla surfar!



och jag skall glida runt i min caddilac och njuta av livet till fullo!


helst röd ska den vara, eller beige!


jag ska bara varje dag och alltid vara brun och ha saltvatten i håret.

sedan när jag fått nog med sol och värme ska jag flytta hem till sverige igen och starta upp ett hem där hemlösa kan få bo på natten och få mat och hjälp osv..

what?

hej
igår var en rolig kväll. mycket händelserik faktiskt haha! träffades ett gäng hemma hos mickanBABY ikväll och berätta massa skit som hade hänt! orkar faktiskt inte ta allt här, plus att allt får inte tas här haha!

RSS 2.0