Kärlek



När jag hör ordet älskar. Då tänker jag på dessa 6 personer.




Victoria - Åh Victoria min konstiga vän. Vi är som syskon, som strular på fyllan. Jag älskar när du skrattar. Men jag kan samtidigt störa mig på det hur mycket som helst. Jag gillar dina kinder. Det har jag aldrig sagt faktiskt. Men de är så runda och goa. Man vill bara nya dig i kinden och säga gosis. Jag gillar när du alltid knuffar mig åt sidan med handen när vi går på stan. Samtidigt som jag kan störa mig på det om jag har en dålig dag. När du får dina flipp och går upp i din ljusa ton som bara du klarar av så det skär till i öronen. Det är så fint, samtidigt som det är det fulaste i världen. Jag uppskattar dig så sjukt mycket. Som i somras när jag berättade allt jag gjort mot U så dömde du inte mig. Det vart så himla bra att du inte gjorde det. Fast sen så visste du väl redan om det. Eller du anade någonting iaf. Än en gång är din pasta sallad godaste i världen och kommer aldrig slå den som finns i bamba. Victoria har ganska kort brunt hår nu för tiden. Hon har en färg på sina ögon, det är blå. Och dom är fina och runda. Hon gör som hon vill med sminket. Det är en annan sak jag uppskattar med henne; hon är så skön, ibland kan hon komma med påsar under ögonen och se jättetrött ut. Sedan öppnar hon munnen och börjar babbla om massa roliga saker. Och man blir glad i hennes närhet. Victoria är äkta. Hon är inge massa fejk. Hon är äkta! Är det en kamera i närheten ska hon alltid vara den som blir fulast på bild. Ibland blir hon dock snyggast. Victoria kallas oftast för Vic men ibland också Vic2. Och hon är en utav mina bästa vänner! Jag älskar dig.





Josefin - Mitt retard. Det spelar ingen roll om vi inte ses på flera veckor. När vi väl är med varandra så är allting som vanligt. Det är så bra. Jag älskar hennes blonda långa hår. Och tycker att hon ska ha det så för hela livet. (Speciellt när hon är gammal tant för jag har aldrig sett en tant med långt hår) När jag tänker på Josefin så tänker jag alltid på hur fräsch hon är. Eller hon liksom ser alltid pigg ut. Även om hon är hur trött som helst. När Josefin kommer in i ett rum så ler hon alltid. Har ni tänkt på det? Hon fäster blicken på någon och ler. Josefin är extremt nyfiken. Första gången jag fick uppleva denna nyfikenhet var när jag satt och ritade något på en liten liten bit papper. Hon frågade vad jag gjorde. Jag svarade ingenting. Då blev hon helt energisk och var besluten om att få veta vad jag gjorde. Hon kunde inte se vad jag höll på med för jag höll för med handen nämligen. Och retsam som jag är så tog jag undan lappen. Men tillslut fick hon tag på den. Då ser hon till sin besvikelse att jag bara målat lappen svart. Hon måste verkligen få reda på såna småsaker. Josefin är också mästare på att göra natchotallrik med kyckling på. Det bevisade hon i somras. Hon måste också gå ensam på stan nu för tiden för hon har extrem beslutsångest om vad för kläder hon ska köpa. Det kan ta år för henne (okej nu överdrev jag) att bestämma sig om hon ska köpa en vit eller svart tröja. Jag vet inte vad jag skulle gjort utan henne faktiskt. Hon är en pusselbit i mitt liv och jag behöver henne dag och natt. Jag älskar henne.




Elin - Vi är så lika. Men samtidigt som dag och natt. När vi träffades en morgon så kände jag bara att jag ville krama om dig och säga att jag älskar dig. För jag kände så, jag känner så. Det är så konstigt med oss. För det gick hela sommaren utan att vi sa ett ord till varandra. (okej du var i USA jäääävligt länge men ändå) Och när skolan började så hittade vi tillbaka på direkten. Vi behöver inte vara med varandra på helgerna. Vi behöver inte ses för att veta att vi finns där för varandra. På sms eller bara 20 min ifrån (när jag bor hos pappa då). Jag älskar din lilla knöl som du har på näsan. Och jag älskar din lillhet. För du är verkligen liten. Jag gillar att krama dig med. Mina armar når runt dig. Du luktar gott. Och du är alltid lika fin utan smink. När jag är ledsen så ger du mig saker att tänka på istället för bara medlidande. Du har mjuka kinder. Jag gillar att sitta i din säng och dricka te. Du är min fru. Det har du vart sen början av ettan. Och kommer alltid vara det. Jag tror det är vår situation som förde oss samman faktiskt. Jag kan inte säga att jag är glad över vår situation men jag är glad över att den förde oss samman. Och till Elin kan jag nog säga vad som helst. Hon skulle ta det lika bra ändå.




Emmap - Har ni en gång träffat henne så kommer ni vilja träffa henne igen och igen och igen. Hon är beroendeframkallande. Hon är en glädjespridare på hög nivå. Jag är så glad över att ha henne som en så nära vän. Även när hon är ledsen så kan hon dra till med ett skämt så alla skrattar. Emma är känd som Emmap. Men jag kan inte riktigt påstå att jag lärt känna henne som det. För mig är hon Emma. Helt vanliga Emma. Men hon är allt utom vanlig. Emma tar världen med storm. Jag kan inte förstå hur hon kan tycka dåligt om sig själv. Hon är allt annat än dålig. Hon är nog bra på allt förutom att göra en kickflip. Emma har alltid en huvudbonad. Sin randiga mössa eller en keps. Det var väldigt länge sen jag såg henne en hel dag utan något på huvudet. Jag har aldrig träffat någon som Emma. Hon luktar verkligen jätte gott och hon har fint leende. När hon är uttråkad så memorerar hon in en låt i huvudet. När man kramar henne hejdå så brukar hon pussa en på halsen, det är mysigt. Ibland kan jag känna mig bortglömd utav henne. Men så plötsligt plingar det till i telefonen och det är ett sms från henne där det står "jag älskar dig" massa gånger. Det är då jag förstår varför jag älskar henne. Jag älskar henne för allting hon gör. För mig och för alla andra i sin närhet. Det skulle göra så ont om inte hon var med mig!





Mikkis - Hon skrattar verkligen åt allting. Först skrattar hon högt, sedan är hon tvungen att hålla för munnen för att dämpa sitt skratt. Hon är nog den snällaste jag känner. Jag älskar hur lost hon ser ut innan man ska möta henne på stan. Hon är så liten och går runt på stället och letar förbryllat efter en. Hon är så rolig när hon ska gå ifrån ett ställe till ett annat när hon är packad. Hon kan verkligen inte gå på fyllan. Det går i sicksack då. Hon är väldigt kort också. Och hon är väldigt mysig att krama. Jag har heller aldrig sett Mikaela i någon färgglad tröja. Hon har alltid mörka färger på sig, vilket passar henne utmärkt. När jag tänker på Mikaela så tänker jag oftast på hennes skratt. Det kan fasta i mina öron i flera timmar ibland. Oftast så har hon sin jacka hängandes runt armen. Speciellt när vi går på stan. Hon är väldigt förstående och det förundras jag över. Hon kan verkligen sätta sig in i alla situationer som finns i hela världen. Det är helt sjukt. Det finns dock en situation som hon inte kan sätta sig in i, och det är när någon tycker om henne. Hon har sagt det flera gånger "varför skulle någon tycka om mig? Jag är ju hemsk" Men jag tycker verkligen inte det. Mikaela är en underbar människa. Hon ger så mycket och ibland känner jag att hon inte får lika mycket tillbaka.




Andrea - Andrea är lång och luktar väldigt gott. Kommer ihåg en gång när vi var hemma hos min pappa. Hon, jag, Emma och Mikkis. Då hade hon legat på min kudde och senare samma kväll när jag skulle sova luktade min kudde Andrea. Hon har en förmåga att läsa av människor väldigt bra. Hon kan veta allt om mig utan att jag ens sagt något. Jag tror att Andrea tänker väldigt mycket. Hon kan vara lite lurig ibland, sitter och stirrar på en och läser av personen från topp till tå. Andrea skrattar roligt. Ingen annan i hela världen skrattar som henne tror jag. Hon säger att hon måste ändra på sitt skratt. Men jag tycker inte det. Det är det som gör henne unik. Jag älskar Andrea för hennes ärlighet och att hon alltid säger det första hon kommer att tänka på. Hennes teorier om allting är så underbart och så galna. Tror nog inte riktigt hon förstår hur bra hon är. För hon är också en sådan person som förstår nästan allt och alla. Och hon får mig att inse fakta och komma tillbaka på jorden. Hon är heller aldrig riktigt seriös. Hon kan säga seriösa grejer på ett skämtsamt sätt. Det är så lätt att umgås med henne. Och man skrattar alltid när man är med henne. Jag uppskattar henne i min vardag. Verkligen, glöm inte det.

peace


Visa ord
Postat av: Josefin

HAHAHAHAHAHA :D:D:D:D::D

SÅ HIMLA GULLIGT SKRIVET :D och jag ska bli din långhåriga tant, blont ska det vara.



om inte du hade funnits, vem skulle då få alla mina meningslösa sms? nej precis. pusselbit. pusss<3

2008-12-02 @ 13:41:53
URL: http://www.metrobloggen.se/josefejn
Postat av: frugan

men du är det sötaste.

och jag älskar att vi har det som vi har det. att vi kan gå två månader utan att prata med varandra o sen när vi ses är det vi igen.

2008-12-02 @ 13:49:31
URL: http://www.metrobloggen.se/weneverchange
Postat av: vic

så himla söt är du.

och mina kinder vad hände där? hahaha

pusssss<3

2008-12-02 @ 16:16:43
URL: http://metrobloggen.se/victoriajalneskog
Postat av: the blue one

alltså, jag vet inte vad jag ska skriva. vänskap kärlek och allt. <3 jag älskar dig.

2008-12-02 @ 17:06:46

Prata ut här:

Namn:
Jag vill bli ihågkommen :)

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Dina visa ord:

Trackback
RSS 2.0